ساعات پاسخگویی : شنبه تا پنجشنبه - ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر

دفتر خدمات مالی : البرز- شهرستان کرج -میدان کرج- خیابان بهشتی- خیابان ادهم- طبقه اول اداری پاساژ وطن خواه-واحد 3

دفتر حقوقی :کرج -بلوار ۷تیر بعدازچهارراه به سمت کارخانه قند روبروی بانک مسکن نبش کوچه کربلائی صالح ساختمان کوثر ط ۳ واحد ۹​​​​​​​

۰

گروه خدمات مالی و مالیاتی کوروش

​ثبت شرکت ها

فرآیند ثبت شرکت در عین سادگی دارای جزییاتی است که با مشورت با وکلاء و کارشناسان حقوقی ما می توانید به بهترین شکل آن را انجام دهید.
یکی از دغدغه های هر فردی که احساس نیاز به ایجاد یک شرکت می کند دانستن مراحل، مدارک و شرایط مورد نیاز برای انجام این کار است.تیم متخصص ما شما را در این مسیر همراهی میکند.
ثبت شرکت :
مراحل تاسیس شرکت مشابه کلیه امور اداری که در زندگی تجربه کرده ایم شرایط و پیچیدگی های خاص خود را دارد.
برای انجام این مهم طی کردن مراحل زیر مهم است :
·  انتخاب نوع شرکت و موضوع فعالیت
·  انتخاب نام شرکت
·  انتخاب اعضا و سمت ها
·  طی کردن مراحل ثبت در سامانه اداره ثبت شرکتها
·  تهیه و امضاء مدارک ثبتی (از جمله اساسنامه، شرکتنامه و…)
·  ارسال کلیه مدارک به اداره ثبت شرکتها
·  استعلام ثبت شرکت در سامانه مربوطه
·  پرداخت هزینه های قانونی
·  دریافت آگهی تاسیس در اداره ثبت شرکتها
انواع شرکت ها :
شرکت ها به طور کلی به ۲ نوع تقسیم می شوند:
·  شرکت های مدنی
·  شرکت های تجاری
شرکت های تجاری تحت قوانین تجاری با هدف جذب سود و منفعت اقتصادی و تقسیم آن میان اعضا تشکیل می شوند و کلیه ی فعالیت های شرکت پیرامون امور تجاری و بازرگانی شکل می گیرد.
شرکت تجاری به ۷ نوع دیگر تقسیم بندی می شود :
·  شرکت های سهامی (مانند شرکت های سهامی خاص و سهامی عام)
·  شرکت با مسئولیت محدود
·  شرکت تضامنی
·  شرکت مختلط غیر سهامی
·  شرکت مختلط سهامی
·  شرکت نسبی
·  شرکت تعاونی تولید و مصرف
در ایران 7 نوع شرکت می شود ثبت کرد، از بین این ها دو نوع شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص جزو پر کاربردترین ها می باشند .
در صورتی که فعالیت ما محدود بوده و شرکتی کوچیک می خواهید ثبت کنید، قصد شرکت در مناقصات یا اخذ وام از بانک ها را ندارید شرکت با مسئولیت محدود را ثبت کنید.
اما در صورتی که قرار است در مقیاس بزرگتری فعالیت کنید، گردش مالی بیشتر از سالانه 2 میلیارد تومان دارید شرکت سهامی خاص را به شما پیشنهاد می کنیم.
شرکت با مسولیت محدود :
شرکت با مسئولیت محدود نوعی از شرکت های تجاری می باشد که برای ثبت آن حداقل 2 شریک نیاز می باشد . هم چنین اگر قصد ثبت شرکت بازرگانی را دارید یکی از انتخاب های مناسب شرکت با مسئولیت محدود می باشد.حداقل سرمایه برای ثبت این نوع شرکت ها یک میلیون ریال در نظر گرفته شده است .
مسئولیت و ضمانت شرکاء تا سقف میزان سرمایه می باشد.مدت مسئولیت هیات مدیره نامحدود است مگر اینکه در اساسنامه به ترتیب دیگری درنظر گرفته شده باشد. در این شرکت ها اعضا سرمایه شان را به سهام تقسیم نمیکنند یعنی در حقیقت هر شخص به اندازه سرمایه ای که در کار آورده متعهد و موظف است .
شرکت سهامی خاص :
نوعی از شرکت های تجاری می باشد که برای ثبت آن حداقل تعداد اعضا 3 نفر است . حداقل سرمایه برای ثبت این نوع شرکت یک میلیون ریال است . وجود 2 بازرس و هریک از سمت های مدیرعامل،رئیس هیئت مدیره و نائب رئیس در شرکت های سهامی خاص الزامی می باشد.(حداقل 3 عضو و 2 بازرس که این 5 نفر ابداً نباید هیچ گونه نسبتِ خونی و فامیلی با یک دیگر داشته باشند)اعتبار هیات مدیره شرکت سهامی خاص 2 سال خورشیدی و بازرسین 1 سال مالیاتی می باشد که پس از انقضاء باید تمدید و یا تعویض شوند.
شرکت سهامی عام :
شرکت سهامی عام شرکتی است که عرضه سهام آن به صورت عمومی، امکان‌پذیر است. در شرکت‌های سهامی عام بخشی از سرمایه، از فروش سهام به مردم، تامین می‌شود.مالکیت شرکت‌های سهامی عام از طریق سهام آن تعیین می‌شود که عرضه این سهام به صورت عمومی در بورس یا فرابورس صورت می‌گیرد. صاحبان سهام فقط به میزان آورده‌ خود، مسئول تعهدات شرکت هستند. در هنگام تشکیل شرکت‌های سهامی عام، باید حداقل ۲۰ درصد از سرمایه شرکت توسط موسسان آن (به صورت نقدی یا تعهدی) تامین شود. سهام‌داران باید از این ۲۰ درصد، حداقل ۳۵ درصد آن‌را به صورت نقدی بپردازند و برای پرداخت باقی مبلغ نیز تعهدی وجود داشته باشد. زمان پرداخت توسط سررسید مشخص می‌شود اما مهلت قانونی پرداخت سرمایه تعهد شده، بیشتر از ۵ سال نیست.
شرکت تضامنی :
شرکتی که تحت نام مخصوصی جهت انجام امور تجاری بین 2 یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود.اگر دارایی شرکت برای ادای قروض و تعهدات شرکت کافی نباشد هریک از اعضا شرکت به تنهایی مسئول پرداخت تمام قروض و تعهدات شرکت در مقابل افراد ثالث است.
شرکت مختلط سهامی :
شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی بین یک نفر شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشكیل می شود. شرکای سهامی، کسانی هستند که سرمایه آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه در آمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه است که در شرکت دارند.شریک ضامن کسی است که سرمایه او به صورت سهام در نیامده و مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود در صورت تعدد شریک ضامن مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یک دیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود.
شرکت نسبی :
شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل می شود و مسئولیت هریک از شرکا به نسبت سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند. بنابراین برای تشکیل شرکت نسبی باید حداقل دو نفر وجود داشته باشد. نحوۀ تأسیس، طرز كار و انحلال شركت نسبی، همانند شركت تضامنی است و تنها وجه افتراق این دو شركت در میزان مسئولیت مدنی شركاء بعد از انحلال شركت در مقابل طلبكاران می‌باشد.یعنی اگر شرکت نسبی منحل شود هر یک از شرکاء به نسبت سرمایه خود در مقابل کل بدهی های شرکت مسئولیت مدنی دارد.
شرکت تعاونی تولید و مصرف :
طبق ماده ۱۹۰ قانون تجارت شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عده از ارباب حرف تشکیل می‌شود و شرکاء مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیاء یا اجناس به کار می‌برند. تعداد اعضای مجمع عمومی موسس حداکثر آن در تعاونی ها به نسبت سرمایه و فرصت اشتغال و نوع فعالیت آن بستگی دارد. ولی حداقل آن هفت نفر است. سه نفر از آن‌ها به عنوان هیئت موسس و یک نفر به عنوان نماینده در اداره کل تعاون می‌باشند. در اولین جلسه رسمی مجمع عمومی عادی که با شرکت متقاضیان تشکیل می‌شود اساسنامه شرکت تعاونی پیشنهادی پس از بحث و بررسی با موافقت حداقل دو سوم اعضا تصویب می‌شود. سرمایه تامین یا تعهد شده از طرف اعضا درهر مرحله ثبت شرکت تعاونی نباید کمتر از ۵١ درصد کل سرمایه شرکت باشد که حداقل یک سوم سرمایه آن تادیه و در صورتی که به صورت نقدی و جنسی باشد تقویم و تسلیم شده باشد سپس تشکیل و ثبت می‌گردد.تعاونی، متکی به اعضاء است نه به سرمایه. هر یک از اعضا بدون توجه به درصد سهامش، یک رای دارد و نسبت سهام به رای وجود ندارد.
ویژگی شرکت ها بطور اختصار:
شرکت با مسئولیت محدودعمومی ترین نوع شرکت – قابل تاسیس با ۲ نفر اعضا – مسئولیت بدهی ها تا سقف میزان سرمایه شرکت – مناسب شرکت های بازرگانی
شرکت سهامی خاصوجهه بهتر نسبت به مسئولیت محدود – قابل تاسیس با حداقل ۳ نفر – مناسب برای شرکت در مناقصات و مزایدات
موسسه غیر تجاریجهت امور غیر تجاری – قابل ثبت با حداقل ۲ نفر – مناسب جهت موسسات حقوق ، موسسات فرهنگی و…
شرکت بازرگانیجهت تجارت صادرات و واردات – قابل انتخاب بین نوع سهامی خاص و مسئولیت محدود – مناسب برای شرکت های بین المللی
شرکت دانش بنیانشرکت های دانش محور و دارای اختراعات و ابداعات – قابل ثبت به شکل سهامی خاص، مسئولیت محدود و موسسه
شرکت سهامی عامنیاز به مجوز از بورس و بانک مرکزی – دارای سهام قابل خرید توسط عموم مردم – مناسب کارخانجات و صنایع بزرگ
شرکت تضامنیقابل تاسیس با نام اعضا و حداقل ۲ نفر است – مسئولیت بدهی ها با هریک از اعضای شرکت به تنهایی است – مناسب صرافی ها
شرکت تعاونیجهت ثبت مجامع و اتحادیه ها با حداقل ۷ نفر – ۵ نفر اعضا و ۲ نفر بازرس – مناسب اتحادیه های روستایی ، کشاورزی و…
شرکت نسبیمانند شرکت تضامنی دارای نامی خاص با این تفاوت که مسئولیت اعضا در قبال بدهی ها به میزان سرمایه شرکت است.
 
مدارک و شرایط لازم جهت ثبت شرکت ها :
شما با داشتن یک شریک، تصویر کارت ملی، داشتن ثنا و یک سیم کارت که به نام خودتان باشد می توانید شرکت ثبت کنید، البته علاوه براین مدارک شرایطی نیز به شرح زیر مورد نیاز است :
·  برای ثبت شرکت نیاز به ارائه مدرک تحصیلی نیست.
·  نباید دارای سوپیشنه کیفری باشید، فرآیند استعلام گواهی عدم سوپیشنه به صورت آنلاین از سامانه ثبت شرکتها می باشد.
·  باید یک محل را که دارای کد پستی است را به عنوان محل شرکت معرفی کنید.
·  اسمی که برای شرکت انتخاب می کنید باید حداقل 3 سیلاب یا کلمه باشد و قبلا ثبت نشده باشد.
·  در برخی موارد، موضوع فعالیت شرکت نیاز به اخذ مجوز از سازمان یا وزات خانه ای را دارد، به عنوان مثال اخذ مجوز گردشگری از وزارت فرهنگ و ارشاد، سازمان گردگشری می باشد، که ابتدا باید موافقت این سازمان را گرفت که در این صورت عموما نیاز به مدرک تحصیلی مرتبط می باشد.
نحوه و مدت زمان لازم جهت ثبت شرکت :
نحوه ثبت شرکت عموما آنلاین است بجز در دو مرحله ارسال مدارک و صورتجلسات و اوراق و اساسنامه های تنظیم شده به اداره پست و در آخر، مراجعه به اداره ثبت شرکتهای شهر خود و تایید و گرفتن اوراق شرکت. یعنی شما باید در سامانه ثبت نام کنید، اوراقی که تنظیم شده را آنلاین بارگزاری کنید و صرفا برای نتیجه نهایی به اداره مراجعه بکنید.
مدت زمان ثبت شرکت در تهران حدودا 14 روز و در شهرستان ها هم حدود 20 روز می باشد.
هزینه ثبت شرکت :
تعرفه ثبت شرکت با توجه به نوع شرکت، موضوع فعالیت و موارد دیگری از جمله روزنامه کثیرالانتشار تعیین می شود.
مبلغ پرداختی ثبت شرکت به طور کلی به 3 دسته تقسیم می شود د:
· واریزی اداره ثبت
· مبلغی که برای انتشار آگهی از شما دریافت می شوند.
· کارمزدی که به عنوان کامزد دریافت می شود.
تفاوت در این تعرفه ها به دلیل تفاوت در هزینه های قانونی است که با توجه به نوع شرکت (به طور مثال شرکت مسئولیت محدود، سهامی خاص و یا سهامی عام و…) می بایست پرداخت کنید.
​​​​​​​

با ما در ارتباط باشید

سید رفیع زمانی

سبد خرید