ساعات پاسخگویی : شنبه تا پنجشنبه - ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر

دفتر خدمات مالی : البرز- شهرستان کرج -میدان کرج- خیابان بهشتی- خیابان ادهم- طبقه اول اداری پاساژ وطن خواه-واحد 3

دفتر حقوقی :کرج -بلوار ۷تیر بعدازچهارراه به سمت کارخانه قند روبروی بانک مسکن نبش کوچه کربلائی صالح ساختمان کوثر ط ۳ واحد ۹​​​​​​​

۰

گروه خدمات مالی و مالیاتی کوروش

وکیل و مشاور مالیاتی

از آنجایی که تمامی مشاغل موظف به پرداخت مالیات هستند، در اختیار داشتن یک وکیل امور مالیاتی جزو ضروری ترین اقداماتی است که باید برای کسب و کار خود انجام دهید. شما به عنوان یک مدیر کسب و کار نمی توانید تمامی امور مالی و مدیریت مجموعه و شرکت خود را به درستی مدیریت کنید. با توجه به اینکه همه افراد به نحوی با مشکلات مالیاتی مواجه خواهند شد و اگر به این موضوع اهمیت ندهند دچار بدهی و جرایم مالیاتی سنگین می شوند. گاه پیش آمده اشخاص حقیقی و حقوقی با فرار مالیاتی خود را دچار بدهی های سنگین خواهند کرد که خسارات جبران ناپذیری را به دنبال دارد.در اینجاست که شما به یک وکیل خبره و کاربلد در انجام امور مالیاتی نیازمند هستید.
گروه خدمات مالی و حقوقی کوروش برای داشتن یک وکیل خبره و کاربلد در کنار شماست.
وکیل مالیاتی کیست؟
وکیل مالیاتی به فردی تحصیل کرده در رشته های مالیاتی و همچنین کاراموزی در این زمینه ها و اشنا به جزییات و قانون های مالیاتی است که با شناخت ایین نامه ها و بخشنامه های مالیاتی و همچنین تسلط بر مسایل حقوق مالیاتی شرکت ها بتواند به افراد حقیقی و حقوقی در زمینه پرداخت مالیات ، کسری در پرداخت مالیات کمک کند .
یک وکیل امور مالیاتی موکل خود را در قوانین مالیاتی هدایت می‌کند تا او بتواند تصمیمات تجاری یا انتخاب‌های مالی صحیحی اتخاذ کند. وکلای امور مالیاتی تخصص بسیار بالایی در امور مالیاتی دارند،در نتیجه حضور آنها در جلسات امور مالی و مذاکرات مالیاتی بسیار ضروری است.
وظایف یک وکیل مالیاتی چیست؟
وظیفه اصلی وکیل مالیاتی یک مجموعه کاهش میزان مالیاتی است که فرد یا اشخاص حقیقی و حقوقی (کلیه کسب و کارها، شرکت‌ها و مجموعه‌ها) باید به دولت پرداخت کند را کاهش دهد. وکیل مالیاتی باید با آگاهی و اشراف کامل بر قوانین، بندها و پرونده‌های مختلف، راهی را برای پرداخت مالیات کمتر پیدا کند و از موکل خود در اداره مالیات بتواند به خوبی دفاع کند.نظر به اینکه اشخاص حقیقی عمده ترین مودیان مالیاتی (کسی که مالیات خود را پرداخت میکند) را تشکیل می دهند و معمولا بیشترین مشکلات مالیاتی هم برای این مودیان مالیاتی بوجود می آید. برخی از مودیان حقیقی مطابق با معیار و تعریف ماده ۱ قانون تجارت، تاجر محسوب می شوند که طبق ماده ۶ قانون تجارت مکلف به پلمپ دفتر های قانونی هستند اما به جزء این گروه از اشخاص،بقیه مودیان مالیاتی حقیقی، موظف به پلمپ دفاتر قانونی نیستند.مودیان حقیقی بر عکس مودیان حقوقی، لزومی به اخذ کد اقتصادی ندارند اما علاوه بر الزام به ثبت نام گواهی ارزش افزوده (مالیات غیرمستقیم) لازم به کامل کردن اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال مالی و ارسال آن در مدت بازه زمانی ابتدای فروردین تا حداکثر پایان خرداد سال بعد میباشند.
مهمترین وظایف یک وکیل مالیاتی عبارتند از :
·  وکالت در دعاوی مالیات بر ارزش افزوده
·  مشاور مالیاتی درموضوعات مختلف مالیاتی همانند مالیات بر نقل و انتقال ، مالیات بر حقوق و …
·  اعتراض به برگ تشخیص مالیات
·  تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی
·  تنظیم لوایه مناسب و اعتراض بر مالیات و همچنین دفاعیات مناسب در هیئت های حل اختلاف مالیاتی
·  اعتراض در زمان های مناسبی به تصمیمات اتخاذ شده توسط هیئت های بدوی و تجدیدنظر در دعاوی مربوطه
·  با استفاده از وکیل مالیاتی مجرب در زمان و هزینه های احتمالی صرفه جویی کنید .
·  اقدامات لازم در تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی و دفاع ازآنها در مراجع مربوطه
·  با استفاده از دانش خود و بررسی دقیق صورت های مالی مربوط به شرکت ها پرداخت مالیات ها را به کمترین میزان ممکن برساند.
·  با دریافت مشاوره های مناسب و به موقع قادرخواهد بود تا از بخشودگی های مالیاتی نفع ببرید .
ویژگی های یک وکیل مالیاتی چیست ؟
· آگاهی تجاری
· فن بیان قوی
· ارائه راهکار
· تنظیم اظهارنامه مالیاتی
· مشاوره امور مالیاتی
· دانش حقوق بین الملل
· مشاوره حقوقی
· واگذاری پول و یا اموال
· تاسیس یک کسب و کار در خارج از کشور
· استارت یک کسب و کار بزرگ
کاربرد مشاوره مالیاتی :
با توجه به اینکه امور مالیاتی از گذشته تا به امروز دستخوش تغییرات بسیار بوده است و ممکن است این قوانین به طور هر سال تغییر کند و قوانین تازه ای اعمال شود همچنین طبق قوانین جدید تمامی کسب و کار ها ، شرکت ها ، دفتر ها و استارت آپ ها موظف به پرداخت مالیات هستند درنتیجه بهتر است که یک فرد متخصص در این زمینه از صفر کار و امور مالیاتی مربوط را انجام دهد.
با کمک مشاور مالیاتی خوب، تمامی اسناد، صورت‌های مالی و قراردادهای شما برای کاهش هزینه مالیات بررسی شده و راه حل‌های مالیاتی ارائه می‌شود. در واقع کمک گرفتن از یک مشاور مالیاتی، تنها راهی است که می‌تواند کسب و کار شما را از پرداخت مالیات‌های سنگین و کمرشکن نجات دهد.
نکات بسیار مهم در انتخاب و استخدام وکیل مالیاتی :
· داشتن آگاهی کامل بر قوانین امور مالیاتی ​
· داشتن تخصص کامل بر مباحث حسابداری
· مطالعه روزانه بخشنامه‌ها و آیین نامه‌های مالیاتی
· توانایی بالا در تنظیم اظهار نامه‌ها و لایحه‌ها
· با تعهد و وجدان کاری داشته باشد
· فنون مذاکره خوب و فن بیانی قوی
· وکیل مالیاتی باید بسیار پرتلاش باشد
چه تفاوتی بین حسابدارو وکیل مالیاتی وجود دارد؟
حسابدار مکلف به ثبت، محاسبه و تهیه صورت های مالی و فعالیت ها ی یک شرکت است. اما وکیل مالیاتی شرکت مسئولیت تضمین سلامت صورت ها و حساب های مالی شرکت را بر عهده دارد.
وکیل مالیاتی با دادن مشاوره های درست به شرکت آنها را از محکوم شدن به فرار مالیاتی و جرایم مالیاتی نجات داده و در عین پرداخت به موقع مالیات، کم ترین میزان را با استفاده از معافیت ها و آیین نامه و بخشنامه ها برای شرکت محاسبه می کند. بنابراین وظایف وکیل و مشاور مالیاتی خیلی بیشتر و حساس تر یک حساب دار میباشد.
انواع تخصص وکیل مالیاتی :
وکیل مالیاتی عملکرد
یک وکیل مالیاتی عملکرد متخصص در امور بهای تمام شده و موارد اظهارنامه سالیانه است و از لحاظ تئوری دارای تسلط زیادی به قانون مالیات های مستقیم دارد که در موضوع وکلات مالیاتی مهم ترین وکیل عنوان می شود.
وکیل مالیاتی لایحه
وکیل لایحه متخصص در خصوص لایحه نویسی و مکاتبات می باشد که تخصص این افراد هم از اهمیت بالایی برخوردار می باشد ، در حالی که خیلی از مدیران نقش چنین وکلایی را کم اهمیت تلقی می نمایید اما در برخی موارد که کار دفاع مالیاتی شرکت به شورای عالی مالیاتی یا هئیت 251 مکرر و دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شود نقش آنها بسیار با اهمیت می باشد.
نحوه بهره گیری از وکیل مالیاتی:
1-مشاوره مالیاتی مستمر:در این شیوه نحوه انجام کار ،ساعات فعالیت و وظایف مشاور مالیاتی ، به نحوه قرارداد فی‌ ما بین شرکت و وکیل مالیاتی بستگی دارد.وکیل مالیاتی می بایست در ساعات مقرر در شرکت حضور داشته و به بررسی اسناد و مدارک و صورت‌های مالی و پاسخگویی به سوالات بپردازد.
2-مشاوره مالیاتی موردی :در این شیوه قرارداد شما تنها مربوط به یک پرونده مالیاتی مشخص می باشد و پس از بسته شدن پرونده، قرارداد شما با مشاور مالیاتی به اتمام می رسد. وکیل یا مشاور مالیاتی در این بخش وظیفه رسیدگی به پرونده و رفع نواقص آن را بر عهده دارد.
3-مشاور مالیاتی ثبت کلیه قراردادها :در این شیوه، وکیل و یا مشاور مالیاتی وظیفه انعقاد و نظارت کامل بر کلیه قراردادها و صورت‌های مالی و بیمه‌ای را بر عهده دارد.وکیل یا مشاور مالیاتی می بایست تمامی مسائل مالی شرکت را تحت نظر داشته تا از بروز هرگونه مشکل مالیاتی احتمالی در آینده جلوگیری نماید
تعرفه وکیل مالیاتی :
تعرفه وکیل و مشاور مالیاتی بسته به موارد ذیل متفاوت می باشد
· رزومه و سابقه وکیل مالیاتی
· میزان حجم کار
· پیچیدگی پرونده
· مبلغ فروش
· مدارک و مستندات و .....

با ما در ارتباط باشید​​​​​​​

09122473660
legal@hesabohoghogh.ir

سید رفیع زمانی

سبد خرید